merhaba ben Eylül benim köpeğim 1 yaşında 5 tane yavrusu oldu 4 erkek 1 dişi dişi olan öldü köpeğim sürekli kusuyor hiç olmadık şeyler yiyor karton kumaş her hangi bir bitki depresyondan mı yoksa başka bir hastalıktan mı olduğunu merak ediyorum çok endişeleniyorun acaba nasıl düzelir ???
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Merhaba Eylül hanım,
Köpeğinizin sürekli kusması ve yabancı maddeler yeme davranışı bir sağlık sorununun belirtisi olabilir. Depresyon, stres veya doğum sonrası hormonal değişiklikler bu tür davranışlara neden olabilir. Ancak, bu belirtiler aynı zamanda gastrointestinal problemler veya başka ciddi sağlık sorunlarına da işaret edebilir. Köpeğinizi bir veteriner hekime götürerek detaylı bir muayene yaptırmanızı öneririm. Veteriner hekiminiz, köpeğinizin genel sağlık durumu hakkında bilgi vererek uygun tedavi yöntemlerini önerecektir. En kısa sürede profesyonel yardım almanız köpeğinizin sağlığı açısından önemlidir.
Eylül
08 Mayıs 2024 Çarşambamerhaba ben Eylül benim köpeğim 1 yaşında 5 tane yavrusu oldu 4 erkek 1 dişi dişi olan öldü köpeğim sürekli kusuyor hiç olmadık şeyler yiyor karton kumaş her hangi bir bitki depresyondan mı yoksa başka bir hastalıktan mı olduğunu merak ediyorum çok endişeleniyorun acaba nasıl düzelir ???
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiMerhaba Eylül hanım,
Köpeğinizin sürekli kusması ve yabancı maddeler yeme davranışı bir sağlık sorununun belirtisi olabilir. Depresyon, stres veya doğum sonrası hormonal değişiklikler bu tür davranışlara neden olabilir. Ancak, bu belirtiler aynı zamanda gastrointestinal problemler veya başka ciddi sağlık sorunlarına da işaret edebilir. Köpeğinizi bir veteriner hekime götürerek detaylı bir muayene yaptırmanızı öneririm. Veteriner hekiminiz, köpeğinizin genel sağlık durumu hakkında bilgi vererek uygun tedavi yöntemlerini önerecektir. En kısa sürede profesyonel yardım almanız köpeğinizin sağlığı açısından önemlidir.